Specialist op het gebied van online media

Je bent hier op de juiste plek als je op zoek bent naar een betrouwbaar online media bureau. We hebben ruim 10 jaar ervaring in het vakgebied en worden uitstekend beoordeeld door onze klanten.

Responsive WordPress websites, snel en gemakkelijk zelf te beheren. Meer over websites.

Professionele videoproducties op maat, voor alle social media platformen. Meer over video’s.

State of the art 360 graden fotografie en virtuele tours. Meer over 360° foto’s.

Unieke luchtfoto’s en video’s van uw bedrijf, object of project. Meer over dronebeelden.

Responsive webdesign voor al je apparaten

We helpen jouw bedrijf met een optimale (online) presentatie. Zo bouwen we responsive websites met het WordPress CMS, ontwerpen we logo’s en huisstijlen, en zorgen we dat je online goed gevonden wordt.

WordPress CMS

WooCommerce webshops

Gevonden in Google

Social media

Makkelijk in beheer

Grafisch ontwerp

Online marketing

Professionele videoproducties

Samen maken we professionele video’s op maat, met high end camera’s en edit apparatuur. Onze video’s zijn breed inzetbaar op alle sociale platforms, zoals Facebook, Instagram, YouTube en Vimeo. We werken samen met een groot netwerk van vooraanstaande camera operators, editors en producers.

4K UltraHD kwaliteit

Color grading

Geschikt voor social

Storytelling

Edit in Final Cut Pro

Van 2D naar 3D VR met 360° panorama's

Vanuit de lucht 360 graden virtueel rondkijken! Panoramafoto’s bieden de mogelijkheid om gebouwen of complete gebieden met de omgeving prachtig in beeld te brengen! We beschikken over diverse mogelijkheden om vanaf hoogte te fotograferen. Afhankelijk van de wensen kiezen we de juiste kijkhoek, detailniveau en overzicht van de omgeving. Met het gebruik van een VR bril creëer je een echte virtual reality ervaring!

Foto's en video's vanuit een uniek perspectief

Met onze professionele DJI drones maken maken we unieke UltraHD 4K luchtfoto’s en video’s van jouw bedrijf of project. Onze drones zijn breed inzetbaar in verschillende situaties en op verschillende hoogtes. Zo beschikken we over een Mavic Pro, Phantom 4 Pro, Inspire 1 en Inspire 2. We filmen, bewerken en monteren de beelden van A tot Z tot een professioneel eindproduct, afgestemd op jouw doelgroep.

Ook aan de slag
met jouw project?

Start jouw project